Декларация за подкрепа в името на община Сопот подписаха представителите

...
Декларация за подкрепа в името на община Сопот подписаха представителите
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров бе подкрепен от четири партии

Декларация за поддръжка в името на община Сопот подписаха представителите на ГЕРБ-Сопот, СДС-Сопот, ВМРО-БНД – Сопот, „ Движение Заедно за смяна “ в Сопот. Всички политически обединения обединени застанаха зад кандидатурата на Георги Григоров за кмет на общината.

Според декларацията в лицето на претендента на ГЕРБ те виждат личността, която има силите, шанса и опцията за изведе община Сопот по пътя на развиването и напредъка. Лидерът на Съюз на демократичните сили Георги Пилев, партията, която от първия миг поддържа Григоров, показа общите проблеми и цели, поради които всички ще работят в името на Сопот.



От своя страна общинският началник на ГЕРБ -Сопот Елка Еленова благодари на всички, които са дали вота си за претендента и съветниците на ГЕРБ и прикани тези, които не са дали своят вот, да поддържат Георги Григоров за по-доброто развиване на общината.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Никола Пингелов прикани да се загърбят всички разлики в името на общата идея в Сопот да се върне нормалността и да откри мястото си измежду разрастващите се общини в България. Иван Атанасов-мандатоносителят на Движение „ Заедно за смяна “, което също поддържа кандидатурата на Григоров, моли за доверие към претендента за кмет на ГЕРБ и за победа в името на просперитета на Сопот.



Кандидатът за кмет Веселин Личев, който остана трети в конкуренцията, съобщи, че единствено Григоров и екипът му могат да се оправят с тежката финансова обстановка в общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР