Декларация по повод Европейската забрана за разпространение на четири руски

...
Декларация по повод Европейската забрана за разпространение на четири руски
Коментари Харесай

ЕС спря 4 руски телевизии, ПП „Русофили за възраждане на Отечеството" с Декларация

Декларация във връзка Европейската възбрана за разпространяване на четири съветски малките екрани, в това число и Первый канал от Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството ".

ДЕКЛАРАЦИЯ

„ Всеки човек има право на независимост на разбиране и на изразяването му; тази независимост включва правото гладко да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да популяризира информация и хрумвания посредством всички средства и без оглед на държавните граници. "

„ Всеобща декларация за правата на индивида ", член 19, призната на 10 декември 1948 година в Париж на третата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

На 30 януари 2023 година в Официален вестник на Европейския съюз е оповестен Регламент на Съвета от 27 януари т.г., който не разрешава на всички снабдители на аудио - образни услуги да излъчват на територията на Европейски Съюз още четири телевизионни стратегии: NTV/NTV Mir; Rossiya 1; REN TV; Pervyi Kanal. Този финален Регламент надгражда Регламенти от 2022 година и 2014 година, които не разрешават достъпа до съветски медии.

Фашизираното управление на Европейския съюз, заслужен правоприемник на Райха, прочут и с това че е горял неуместни за него книги, през днешния ден приключва величествен стадий от своето развиване на цензор, който мачка необмислено извоювани човешки права на информация.

Предполагаме, че след сполучливото привършване на този стадий, следва нов - възбраната за всеки, който живее на територията на Европейски Съюз, да споделя, популяризира и аргументира информация и позиции, които фашизираното управление на Европейски Съюз счита за нездравословни. Дали това управление в бъдеще ще се добере до третия, финален стадий - възбрана на еретични мисли, зависи само от техническите благоприятни условия, които ще му даде науката.

Да кажем, че сме надълбоко несъгласни с мракобесното държание на управлението на Европейския съюз, е прекомерно едва. Отвратени сме. Начело на Европейския съюз застанаха хора, които ловко до в този момент са прикривали диктаторския си нагон; които ненавиждат всички, друго мислещи; които са подготвени да посегнат на всяка обикновена независимост в името на своята власт и своите пари.

Свидетели сме на унищожаването на права, за които епохи се е проливала кръв. Свидетели сме на ново Средновековие, което е единствено на крачка от огъня на кладите, на които изгарят свободата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР