Декларация на ПП Русофили за възраждане на Отечеството по повод

...
Декларация на ПП Русофили за възраждане на Отечеството по повод
Коментари Харесай

Декларация на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ по повод изпращането на оръжие на Украйна

Декларация на Политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството " във връзка на решението на Народното събрание за даване на военна поддръжка на Украйна

Решението на 48-ото Народно заседание за изпращане на оръжие на Украйна в спора ѝ с Русия е неприличен и срамен акт, който може да има за България доста тежки последствия!

Задокеанските послушници ни изправят против нашите братя - освободители по този начин, както през декември 1941 година фашисткото държавно управление, послушник на Германия на Хитлер, разгласи война на Съединени американски щати и Англия. И през днешния ден се употребяват същите причини - това било акт на съюзническа взаимност и било алегоричен акт. След този „ алегоричен " акт София потъна в руини и даде стотици почтени жертви. Този „ алегоричен " акт беше закононарушение, което докара до ужасно наказване. И през днешния ден депутатите, приели това решение, правят закононарушение против българския народ и можем единствено да се молим войната по-скоро да свърши без да последва ново наказване.

„ Г-да народни представители! Правителството счита, че то извърши своя дълг. То е уверено, че и вие ще одобрите взетото от него решение, проникнати от съзнанието, че то дава отговор на ползите на страната и на потребностите на днешния миг. По подобен метод и ние, наред с останалите страни от Тристранния пакт, ще можем да допринесем за основаването на новия ред в Европа... " - това са думи, произнесени на 13 декември 1941 година от XXV Народно заседание. Днешната българска „ Коалиция на войната " още веднъж спряга „ чест ", „ достолепие ", „ взаимност ", „ народен интерес ". И още веднъж служи на непознати ползи, като ни вкарва в непознат спор.

Най-циничното от всички употребявани причини на войнолюбците депутати е, че военната помощ за Украйна работи за Мира. „ Войната е Мир! ", както се провикна Оруел. И по какъв начин ще се реализира този мир? С още и още оръжия? С окупирането на Русия? Или с избиването на украинците до крайник? Нямаме други думи към тази „ Коалиция на войната " с изключение на „ Историческо късогледство! ", „ Продажност! " и „ СРАМ! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР