Декември вече е тук и можем спокойно да позволим на

...
Декември вече е тук и можем спокойно да позволим на
Коментари Харесай

Как да направим перфектната коледна украса

Декември към този момент е тук и можем умерено да позволим на коледния дух да ни завладее. Но, с цел да се случи това, първо би трябвало да отворим за него дома си. Време е да вадим остарялата коледна декорация, да отидем на пазар за нова и да създадем нашата цитадела едно приказно място.

Колкото и минимализмът да владее интериорния дизайн, при коледната декорация в множеството случаи залагаме на абсолютизъм - от всичко по доста . И главната причина за това са всички фотоси в обществените мрежи с обилна празнична декорация, от които взимаме образец.

Традицията

Тя е главният акцент в коледната декорация. Независимо дали залагаме на естествена или изкуствена, би трябвало да подходим към нея с нужното внимание.

 Снимка 392600

Украсяването на празничното дърво никога не трябва да е обвързване, а обред, който да чакаме с неспокойствие. В противоположен случай по-добре да не си вършим труда.

Цветовете

Тази година Коледа би трябвало да е цветна, колкото се може по-цветна. А същински шлагер са омбре елхите, при които играчките са в преливащи се цветове - от по-светли към по-тъмни или противоположното. Или пък елха-дъга , в която са събрани най-малко пет цвята играчки в специфична поредност.

Е да, изисква се повече време за тази класификация, само че резултатът си заслужава. И в случай че имаме толкоз шарена елха вкъщи не е наложително останалата украса да бъде по този начин шарена. Дори е наложително да не бъде.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dan Cooper (@the_world_of_mrchristmas) на Сеп 5, 2018 в 10:39 PDT

Лампичките

Независимо дали ще ги сложим на елхата или другаде вкъщи, по-добре да се придържаме към белите, едноцветни светлини, а не към шарените . Тяхната топла светлина ще направи стаята по-стилна и уютна, а не като дискотека, написа Daily Mail.

 Снимка 392598

Зеленина

Малко е в дефицит в студените месеци, само че можем да я използваме по всевъзможни способи, с цел да създадем коледно въодушевление. Като стартираме от боровите клончета, минем през коледната звезда и стигнем до всички други растения, които цъфтят по това време на годината.

Трябват ни единствено няколко коледни кашпи и декорацията е подготвена. А, да не забравяме и шишарките като наложителен детайл от украсата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Aisling (@vintagehillcork) на Ное 29, 2018 в 2:03 PST

Подаръците

Да, те са обичаната ни част от Коледа. Но могат да бъдат и съвършено допълнение към украсата. За задачата използваме или към този момент купени и опаковани дарове, които ще си раздадем на Рождество, или просто кутии с разнообразни размери, които опаковаме с разноцветна хартия , декорираме с панделка и слагаме на всевъзможни места вкъщи.

 Снимка 392590

Масата

Подредбата и украсата й е от значително значение за цялостната визия на коледната декорация. И не трябва да се стараем единствено в самите празнични дни, само че и през всеки различен ден до тогава.

 Снимка 392597

Не е толкоз комплицирано - избираме свещник и подобаващи за него свещи, залагаме на шарени, коледни салфетки, една алена завивка или тишлайфер и няколко играчки или шишарки, разхвърляни повърхностно по масата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР