Декември ще донесе късмет във всяко начинание на 4 зодии.

...
Декември ще донесе късмет във всяко начинание на 4 зодии.
Коментари Харесай

4 зодии с късмет във всичко през декември

Декември ще донесе шанс във всяко начинание на 4 зодии. Ето кои са те.
Стрелец
Най-щастливият знак през декември ще бъде Стрелецът. Той ще си разреши да опита всички удоволствия, без да мисли за следствията.
Стрелците ще пътуват доста, ще се срещнат с забавни хора. Очаква ги триумф в персоналния живот. По отношение на финансите няма да имат проблеми. Най-успешният ден за Стрелеца ще е 11 декември.
Скорпион
На 6 декември Нептун и Венера ще бъдат в Скорпион и това ще донесе шанс в любовта и парите на хората от този знак.
Скорпионите ще бъдат настроени на сантиментална вълна и ще са склонни да правят добрини.
Те ще имат шанс в любовта. Но също така ще имат опцията да научат кой в действителност ги обича. Очакват ги и финансови приходи.

Козирог
На 25 декември Уран и Меркурий влизат в Козирог и това вещае извънреден шанс за представителите на този знак.
Ще ги споходи непредвиден шанс, който ще се изрази в среща или вест в най-необходимия миг, сполучливо пътешестване или пренасяне, както и начало на сполучлив бизнес.
На 27-28 декември, когато Слънцето и Уран са в Козирог, представителите на този знак ще бъдат сюрпризирани от позитивна смяна - промяна на обществения статус, местоживеенето, приходите или даже на житейската позиция.
Лъв
Освен Козирог, на 25 декември и Лъвът ще бъде миропомазан от въздействието на Уран и Меркурий. За хората от тази знак се чака трагична личностна промяна заради непредвидените събития, с които ще се сблъскат. Късметът на Лъвовете ще се прояви най-вече в работата им. Възможно е да се снабдят с нова позиция.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР