Декември месец е, а ниските температури, мъгливото небе и снегът

...
Декември месец е, а ниските температури, мъгливото небе и снегът
Коментари Харесай

4 начина да се чувстваш леко през зимата


Декември месец е, а ниските температури, мъгливото небе и снегът към този момент съпровождат цялото ни всекидневие и колкото и да се оплакваме, няма по какъв начин да избегнем обстоятелствата. Промените във времето се отразяват на всички, а най-често срещани признаци са целодневната унесеност

и липса на сила.

Но има способи по какъв начин да свикнем с температурните промени и да се усещаме добре и положително.

Представяме ти най-лесния метод да заредиш тялото си със мощ и прохлада, възприятие за лекост и надлежно предпочитание за усмивкa.

1. Движение

Всичко го знаем, само че постоянно измисляме положително опрощение, с цел да избегнем физическата интензивност. Ако искаш да се лишиш от напрежението и да събереш сила - спортувай, върви пешком, танцувай и подминавай самоуверено асансьора.

Свързани публикации.. Пробиотици – типове и изгоди за здравето 0 Приложение на пробиотици в детска възраст – основателно ли е? 1 Редовно храносмилане се реализира вярно с пробиотици 0

2. Храна

Опитай се да създадеш своя постоянен режим на хранене, без да пропускаш закуската или обяда. Ако хапваш постоянно лека и здравословна храна , ще се чувстваш тонизирано и леко през целия ден.

3. Пробиотици

Всички сме чували тази дума, само че дали знаем задоволително за това, което се крие зад нея.

Пробиотиците са положителните бактерии, които оказват помощ за възобновяване на салдото на чревната микрофлора, а с него и подобряването на имунната ни система, здравето ни и положителното въодушевление.

Препоръчваме ти да опиташ Lactoflor, одобрена българска марка за произвеждане на пробиотици, пребиотици и синбиотици с над 20 години история.

Пробиотиците на Lactoflor оказват помощ за подобряването на храносмилането, метаболизма и имунната отбрана, а в същото време хранителната добавка подсигурява високо качество, непорочност и естественост.

Създадени от 100% натурални съставки, пробиотиците на Lactoflor се оферират под формата на капсули и таблетки за смучене.

Lactoflor Opti6 се предлага при антибиотично лекуване, а Lactoflor Kids разтворими сашета е подобаващ за бебета и дребни деца.

Гамата от артикули включва още и най-новия пробиотик BioPlus , обогатен с нов вариант потребни бактерии, извлечен от кръвен здравец, който в таблетната си форма се грижи и за устната празнина и оказва помощ за увеличение на локалната имунна отбрана.

4. Сън

Създай постоянен режим за своя сън. Ако изградиш своя табиет на здравословно спане, бързо ще усетиш разликата по време на своето всекидневие.

Предизвикваме те да опиташ тези лесни стъпки и ще усетиш разликата единствено за няколко седмици. Защото животът стартира с насладата от това да се чувстваш добре от вътрешната страна!

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР