Декември е, наближават коледните празници, които с нетърпение очакваме. И

...
Декември е, наближават коледните празници, които с нетърпение очакваме. И
Коментари Харесай

Къде избягаха родните звезди дни преди Коледа?

Декември е, наближават коледните празници, които с неспокойствие чакаме. И въпреки че астрономическата зима ще настъпи на 22 декември, напълно малко остава до времето, в което ще седнем комфортно на дивана у дома, ще гледаме празничните светлини на елхата.

Но това е времето и за зимни завършения. Кои са местата, които избраха родните звезди за малко бягство от работните задължения? Вижте в канала във vbox7:

Джулиана Гани

Красавицата и обичаният ѝ Илиян чакат детенце напълно скоро, само че това не ги спря да отидат на първата им зимна почивка за сезона. Избраха Банско. Дали пътуванията ще продължат след раждането на бебчето, следва да забележим.
               

A post shared by (@djuliana_gani) on Dec 4, 2019 at 11:50pm PST

Глория

Ако има страна, с която най-вече да свързваме Глория тази година, това безспорно е Гърция. Въпреки това обаче измежду последните ѝ дестинации беше другоземен Оман, където с обичания бяха на посетители на другари.
               

A post shared by (@gloria_bulgaria) on Nov 20, 2019 at 11:50pm PST

Райна

Поп-фолк певицата докара коледното въодушевление в Instgram с пътуването си до Нюрнберг, където посети коледните базари. Малко преди този момент пък тя опозна и унгарската столица Будапеща.-->
               

A post shared by (@raina_terziyska) on Dec 5, 2019 at 11:48am PST

Андреа

Скандалната певица сигурно е измежду най-пътуващите родни звезди. Последно тя се озова в Москва, където също ни зарадва с малко коледно въодушевление, въпреки и единствено на story.
               

A post shared by (@andreabulgaria) on Dec 8, 2019 at 11:03am PST

Антония Петрова

Мястото не е конкретизирано, само че ясно се вижда, че бягството от града е реалност. А събитието е повече от паметно - първият сняг, който дребният Благовест-Бест вижда и опознава.
               

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Dec 10, 2019 at 1:22am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР