Декември е може би най-уютният и любовен месец, в който

...
Декември е може би най-уютният и любовен месец, в който
Коментари Харесай

Тези 4 зодии ще се ВЛЮБЯТ през декември

Декември е може би най-уютният и любовен месец, в който ни се желае да се сгушим до половинката с чаша топъл чай и блещукащи лампички за декор. Не всички обаче могат да се похвалят с съществуването на обичан човек. Ето кои ще са зодиите, които ще срещнат своя човек през този хубав месец.
Близнаци
Силни страсти чакат и представителите на зодия Близнаци през последния месец от 2020-та година. Ако сте самотни, това е на път да се промени. Още при започване на декември Венера ще раздвижи любовния ви аспект, обвързван с удоволствията и насладите. Ще изпитвате мощно предпочитание за скотски удоволствия и ще имате късмет да ги осъществите, което е най-важното.
Телец
Не бъдете мнителни към всички представители на срещуположния пол. По-добре е да методите с доверие и добрина. Не отхвърляйте предложения за срещи, опознайте индивида, преди да го съдите. Към средата на месеца ще сте изправени пред алтернатива дали да изберете сигурното или новото и вълнуващо начало. Бъдете авантюристи и послушайте сърцето си. То ви споделя истината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР