Дежурният синоптик на БТВ Емо Чолаков ни прикани да се

...
Дежурният синоптик на БТВ Емо Чолаков ни прикани да се
Коментари Харесай

Синоптикът на БТВ Емо Чолаков: Обличайте се дебело и топло днес, доволни ще останете

Дежурният синоптик на БТВ Емо Чолаков ни прикани да се обличаме топло през днешния ден.

" Около и малко над нулата са сега температурите. Един дежурен циклон ще си има непрекъснато тази седмица. Същите лигави и неориентирани ръмежи, сняг, дъждосняг и напълно слаби, клонящи към никакви превалявания ще има през днешния ден. Температурите ще са като вчерашните - 3-4-5 градуса на множеството места.

Нито преваляванията, колкото и по карта да наподобяват, че ще се продънят небесата, нито градусите всъщност, са нещо притеснително. Но вятърът... Ще се раздухат и разлютят не кои да е, а североизточните ветрове и с тяхното интензивно участие  ще ни е много доста по-студено, в сравнение с демонстрира термометърът. Обличайте се дебело и топло през днешния ден, удовлетворени ще останете.

Най-съм удовлетворен, че в планината най-сетне има сняг. Около минус 2 градуса на 1200 метра, ще се усеща като много първокласен мраз, ще има заплаха от лавини.

Без смяна ще остане времето чак до събота. Съвсем слаб сополив дъждец, в най-хубавия случай дъждосняг и с към 4-5 оптимални градуса, до момента в който не стане събота и неделя, когато ни чака една много друга и по-мрачна история ", сподели Чолаков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР