Дежурните руски системи за ПВО са открили и унищожиха украинска

...
Дежурните руски системи за ПВО са открили и унищожиха украинска
Коментари Харесай

Русия свалила украинска ракета над Крим

Дежурните съветски системи за Противовъздушна отбрана са разкрили и унищожиха украинска противокорабна ракета " Нептун " над с еверозападната част на Черно море край крайбрежията на Крим. Това оповестява ТАСС, като цитира съветското министерство на защитата.

" На 3 октомври тази година, към 20:30 часа московско време, беше спрян опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с противокорабна ракета " Нептун " против обекти на територията на Руската федерация ", се споделя в известието. 

При дежурни системи за противовъздушна защита " украинска ракета е открита и унищожена над северозападната част на Черно море край крайбрежията на Кримския полуостров ", посочи съветското министерство на защитата. Няма потърпевши. Но падащите елементи на дрона счупиха стъклото в няколко жилището. Специалисти от избавителната работа в Севастопол отидоха на място и ще бъде взето решение за пренасяне на избухливи предмети ", добави той.

По-рано губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев заяви , че в града е оповестена въздушна паника. В изказване Дирекцията за развиване на пътнотранспортната инфраструктура на град Севастопол разяснява, че заради оповестяване на въздушна паника придвижването на морския и сухопътния публичен превоз е спряно.

По-късно губернаторът разгласи, че предизвестието за въздушна офанзива е анулирано.

Местни поданици са разгласили видеоклипове, на които се чува въздушна тревога. Проруските канали оповестяват за работата на Противовъздушна отбрана в града.
 Над Крим са свалени две ракети
Над Крим са свалени две ракети

Не се оповестява за потърпевши хора

Украинските медии също отразяват офанзивата, като цитират изказването на Развожаев. 

Припомняме, че офанзивата е поредна за октомври. 

На 1 октомври, две ракети " Гром-2 " бяха свалени над Джанкой в северната част на ​анексирания Крим към 13:00 часа московско време (съвпада с българското), съгласно известие на съветското министерство на защитата в неделя.

Движението по Кримския мост постоянно е блокирано. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР