Дежурните протестъри се събраха тази сутрин пред президентството. Цифром и

...
Дежурните протестъри се събраха тази сутрин пред президентството. Цифром и
Коментари Харесай

Кърлежи пред президентството: 15 дежурни протестъри на маргинално „активно мероприятие” срещу държавата

Дежурните протестъри се събраха тази заран пред президентството. Цифром и словом – 15 (петнадесет) души, добре познати физиономии от всевъзможните „ дейни мероприятия ” против институциите в последните 4-5 години. Колкото и маргинално да изглеждаше сбирката, напълно различен резултат се реализира, когато пошлата проява бе мултиплицирана от медиите бухалки на олигархията и най-много от малките екрани. Превзетите от олигархията малките екрани – не пропуснаха цяла заран да занимават аудиторията си с маргиналната колекция на „ професионалните” протестъри. Чак и „ директно включване” на Канна Рачева бе обезпечено, с цел да научи аудиторията на залязващата bTV какъв брой огромен митинг имало пред президентството. Ефектът е по-скоро противоположен, няма по какъв начин да представиш една дузина „ кърлежи” - провалени кандидат-депутати и служащи в грантови НПО-та, като законни представители на гражданския глас. Защото българите не желаят „ правосъдна реформа” на олигархията и това беше ясно декларирано на последните парламентарни избори, когато хибридните партии на кукловодите на задкулисието не минаха даже границата от 4% за влизане в Народното събрание.

Правилно представителите на държавните институции и водачите на парламентарно показаните партии изцяло неглижираха следващото „ интензивно мероприятие” на „ кърлежите” в публичния живот. И по този начин би трябвало да е, без значение от пропагандата на медиите бухалки на олигархията, „ кърлежите” не могат и в никакъв случай няма да дефинират целите на страната. Защото обществото се интересува доста повече от сигурността в страната, както и разчита, че през същинската промяна на правораздаването най-сетне ще се обезпечи бърз и ефикасен развой за корумпирани властимащи и злоупотребяващи с държавните активи олигарси.

Кафето на „ кърлежите” този път излезе горчиво на олигархичните кукловоди. Провалиха се. За следващ път. Маргиналността им отива. А страната – тя би трябвало да продължи да „ коси” хранителната среда на „ кърлежите”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР