Дежурен съдия остави в ареста двамата мъже, които са обвинени

...
Дежурен съдия остави в ареста двамата мъже, които са обвинени
Коментари Харесай

Андрей Демирев и Асен Ангелов искали да правят секс с други момичета след убийството

Дежурен арбитър остави в ареста двамата мъже, които са упрекнати за убийството на 53-годишна жена в Харманли . С непрекъсната мярка за неотклонение от през днешния ден са Андрей Демирев и Асен Ангелов.

Убийството бе осъществено в неделя, а три дни по-късно разплетено. Както Дарик радио заяви през вчерашния ден, двамата мъже са създали признани я и са описали случилото си в елементи.

Жената е била първо изнасилена, а по-късно свиреп пребита до гибел. Дарик радио научи, че двамата са пили бира, по-късно са погълнали 2 л ракия и по-късно още веднъж бира.

На улицата са срещнала жертвата си, която също е била в безпомощно положение поради стихотворец алкохол. Двамата са поискали секс от нея, само че тя отказала. Тогава Андрей Демирев и Асен Ангелов я задърпали в зарязан терен към стадиона в Харманли, пребили я и даже скачали с крайници върху главата й, открили проверяващите.

Освен това са пробвали да палят косата на жертвата си. Според осведомени, задържаните откакто я умъртвили поискали да вървят да търсят други девойки . Днес делото за мярката за неотклонение се гледа при закрити врата.-->

Според арбитър Филип Филипов, настояването на държавното обвиняване е напълно основателно. Пред съда Андрей и Асен са изразили страдание. Юристи обаче считат, че разкаянието им е подправено. Прокурорът по делото Петър Мидов изясни, че това ликвидиране е едно от най-бруталните до този миг в Хасковска област.

Адвокатите отхвърлиха да приказват. Криминалистите са уверени, че двамата са използвали и опиати с изключение на алкохол. Част от експертизите не са подготвени. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР