Дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура задържа извършител на кражба

...
Дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура задържа извършител на кражба
Коментари Харесай

Задържаха крадеца на 140 000 лв от кола

Дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура задържа причинител на кражба на парична сума в размер към 140 000 лева, оповестяват от прокуратурата.

Под управлението и надзора на прокуратурата е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че на 14.11.2019 година, към 12.10 часа, в гр. София, на ул. „ Хан Пресиян “, посредством потребление на моторно транспортно средство – лек автомобил „ Ауди А6 “ с македонска регистрация, от лек автомобил „ Субару” е отнета непозната движима движимост - сумата от 120 000 лева и 10 000 евро, без единодушието на притежателя, с желание незаконно да бъде присвоена, като кражбата е в огромни размери.

Парите били съхранявани в банков трезор, откъдето потърпевшият притежател на колата ги взел малко по-рано същия ден, В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е С. Николов, на 41 години, осъждан и преди за кражба. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като в понеделник ще се преглежда искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР