Дефицитът в бюджета на Българската национална телевизия (БНТ) за тази

...
Дефицитът в бюджета на Българската национална телевизия (БНТ) за тази
Коментари Харесай

БНТ очаква 44 млн. лв. дефицит в бюджета си тази година

Дефицитът в бюджета на Българската национална телевизия (БНТ) за тази година се чака да бъде 44 милиона лв., а през идната - 30 милиона лв.. Това разгласи генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков пред депутатите от парламентарната комисия по културата и медиите.

Председателят на комисията Вежди Рашидов се ангажира да инициира още идната седмица полемика за финансирането на публичните медии с присъединяване на ръководителя на бюджетната парламентарна комисия Менда Стоянова.

Вратата е отворена, тъй като всички ние желаем да имаме спокойни, подредени, свободни публични медии. Те са толкоз нужни на обществото, колкото на всеки един от нас, сподели Вежди Рашидов.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков изрази вяра, че решение ще бъде открито.

Вярвам, че депутатите ще съумеят да убедят другия орган със законодателна самодейност - кабинета, който ще внесе бюджета. Разбирам, че те го вършат и в взаимни полемики с госпожа Менда Стоянова, с господин Вежди Рашидов, с господин Владислав Горанов. Ще намерим решение и излаз. Знам, че идват избори, знам, че тази тематика ще се покрие от политиката, по тази причина бързам да я слага, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР