Дефилето на Балмен от Парижката седмица на модата бе грандиозен

...
Дефилето на Балмен от Парижката седмица на модата бе грандиозен
Коментари Харесай

Топ форма: 76-годишната Шер изуми всички на Парижката седмица на модата

Дефилето на " Балмен " от Парижката седмица на модата бе величествен вечерен модно-музикален фестивал - благотворителен театър с присъединяване на звезди, най-новите фешън творения и осъществявания, а най-после на подиума се качи и певицата Шер , съобщи Асошийтед прес.
 
 Шер Guliver/Getty Images
Дизайнерът Оливие Рустен потвърди, че е измежду най-големите международни шоумени в света на модата. За следващ път той провежда не шоу, а фестивал за " Балмен ", извършен на голям стадион .
 
 Шер Guliver/Getty Images

Разбира се, най-важният миг бе финалът, когато дизайнерът Рустен излезе ръка за ръка с певицата Шер (76 г.). Носителката на премия " Оскар " се появи на стилния подиум усмихната, като провокира въодушевени възгласи от публиката . Шер носеше мраморно боди от ликра с надълбоко деколте, обичайните за стилната къща заострени плещи, черен чеп и обувки на високи платформи.

" Просто си изкарах най-добре на сцената, почувствах се ужасно ", написа тя в Туитър по-късно.

От " Балмен " споделиха, че почитат най-хубавото в храната, музиката и модата в издигнато населено място, цялостно с трибуни - на стадион " Жан Буен " в западната част на Париж, обичайно приемащ повече ръгби мачове, в сравнение с фешън творения. Около 10 000 билета бяха планувани за необятната аудитория , само че при изискване, че феновете създадат подаяние за щедрост.
 
 Шер Guliver/Getty Images
На фона на пищността на някои посетители може да им бъде простено, че не помниха, че задачата на събитието бяха облеклата, отбелязва Асошиейтед прес. Визиите съчетаваха конфекцията с висшата мода , а дизайнерските екипи на " Балмен " бяха заложили и на органични материали. Представено бе неповторимо бюстие, основано с кора от кестенови дървета, имаше и модели, направени от материали от тресавища и ливади, всички омекотени във вода.

Шоуто бе прочувствено и културно проучване за самия Рустен, който намерено приказва за осиновяването си и неотдавна откри, че биологичните му родители са от Африканския рог.

" Влиянието на Африка, несъмнено, е много елементарно видимо ", съобщи дизайнерът.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР