Дефилето на Balmain от Парижката седмица на модата бе грандиозен

...
Дефилето на Balmain от Парижката седмица на модата бе грандиозен
Коментари Харесай

76-годишната Шер изуми с топ форма на Парижката седмица на модата

Дефилето на Balmain от Парижката седмица на модата бе величествен вечерен модно-музикален фестивал - благотворителен театър с присъединяване на звезди, най-новите фешън творения и осъществявания, а най-после на подиума се качи и певицата Шер, съобщи Асошийтед прес.

Дизайнерът Оливие Рустен потвърди, че е измежду най-големите международни шоумени в света на модата. За следващ път той провежда не шоу, а фестивал за Balmain, извършен на голям стадион.

Разбира се, най-важният миг бе финалът, когато дизайнерът Рустен излезе ръка за ръка с певицата Шер (76 г.). Носителката на премия " Оскар " се появи на стилния подиум усмихната, като провокира въодушевени възгласи от публиката. Шер носеше мраморно боди от ликра с надълбоко деколте, обичайните за стилната къща заострени плещи, черен чеп и обувки на високи платформи.

" Просто си изкарах най-добре на сцената, почувствах се ужасно ", написа тя в Туитър по-късно.

От Balmain споделиха, че почитат най-хубавото в храната, музиката и модата в издигнато населено място, цялостно с трибуни - на стадион " Жан Буен " в западната част на Париж, обичайно приемащ повече ръгби мачове, в сравнение с фешън творения. Около 10 000 билета бяха планувани за необятната аудитория, само че при изискване, че феновете създадат подаяние за щедрост.

На фона на пищността на някои посетители може да им бъде простено, че не помниха, че задачата на събитието бяха облеклата, отбелязва Асошиейтед прес. Визиите съчетаваха конфекцията с висшата мода, а дизайнерските екипи на Balmain бяха заложили и на органични материали. Представено бе неповторимо бюстие, основано с кора от кестенови дървета, имаше и модели, направени от материали от тресавища и ливади, всички омекотени във вода.

Шоуто бе прочувствено и културно проучване за самия Рустен, който намерено приказва за осиновяването си и неотдавна откри, че биологичните му родители са от Африканския рог.

" Влиянието на Африка, несъмнено, е много елементарно видимо ", съобщи дизайнерът.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР