Дефектен участък от новостроящата се магистрала “Европа. Снимки на регионалния

...
Дефектен участък от новостроящата се магистрала “Европа. Снимки на регионалния
Коментари Харесай

Пропадна настилка от участък на новата АМ ”Европа”

Дефектен сектор от новостроящата се автомагистрала “Европа ”. Снимки на районния уебсайт balkanec.bg сподели пропаднала настилка от аутобана при Драгоман. Проблемът се появи две седмици откакто аутобанът бе инспектиран по въздух от премиера Бойко Борисов в наличието на сръбския президент Александър Вучич.
Отсечката е към 10 метра и е тъкмо преди подлез, в посока към София. В резултат на пропаднала основа се е получило проваляне и нагъване на асфалтовата настилка. Въпросният сектор от Драгоман до Алдомировско тресавище не е публично открит. Той е без положен износващ пласт асфалт и бе пуснат за придвижване през декември месец предходната година.

ФрогНюз напомня, че при започване на този месец бе направена ревизия по въздух на строителството на автомагистралата от премиера Бойко Борисов. С него бе президентът на Сърбия Александър Вучич. Точно тогава Борисов подчертава върху напредъка по построяването на трасето сред Драгоман и Сливница.

“Работим интензивно и чакам близо 17 км от автомагистралата сред София и границата със Сърбия да бъдат подготвени до края на годината “, уточни тогава министър председателят.

Изпълнител на обекта е " ГБС - Инфраструктурно строителство ", а цената е 97.8 млн. лева без Данък добавена стойност, обезпечени напълно от републиканския бюджет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР