Дефанзивният полузащитник на Милан Исмаел Бенасер говори за позицията си

...
Дефанзивният полузащитник на Милан Исмаел Бенасер говори за позицията си
Коментари Харесай

Бенасер: Уча се от Верати и Тиаго, винаги се опитвам да подавам на Златан

Дефанзивният полузащитник на Милан Исмаел Бенасер приказва за позицията си на терена, както и за звездата на тима Златан Ибрахимович.

“Харесва ми всичко на тази роля, тъй като си в сърцето на всичко. За втора година играя като реджиста в Италия. Все още работя върху това. Мисля, че се усъвършенствам, несъмнено много се изучавам. Много виждам Марко Верати и Тиаго Алкантара, който е толкоз добър. Трябва да изгубвам топката допустимо минимум, в никакъв случай. За да го направя, нужно е да бъда съсредоточен, когато и да получа топката. Винаги би трябвало да съм фокусиран. Налага се да чета играта. Необходимо е да погледна първи, и то рано. Вече върша всичко това, само че би трябвало да стана още по-добър. Въпреки че не играя напред, мога да направя по този начин, че да бъда по-решаващ.
An interview with Ismael Bennacer. We talked:

Playing Pirlo’s role at #Milan
How to be a modern regista
His MVP award at AFCON
Why he left Arsenal #AFC
Playing with Zlatanhttps://t.co/Q1m4wM4gcy
— James Horncastle (@JamesHorncastle) August 4, 2020 С идването на Ибрапимович се усещам малко по-свободен. Той изисква съвършенност, постоянно. Не можеш да допускаш неточности, когато Златан е в близост. Той те прави по-добър състезател. Когато желае топката, не му я депозирам, другояче ще има повече докосвания от мен. Шегувам се. Когато имаш футболист като него на терена, ти се опитваш да му даваш топката допустимо най-бързо, даже и да има друго решение. Ние сме на една и съща вълна. Доставям му топката, с цел да може по-късно той да прави каквото си желае. Доста постоянно го диря. Напрежението? Изискващо е, само че ми подхожда. Харесват ми тълпите и напрежението. Защо напуснах Арсенал? Оставаха три години от контракта ми, само че желаех да играя. И без това те нямаха нищо срещу моята продажба, тъй че си тръгнах”, съобщи Бенасер пред The Athletic.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР