Дефанзивният халф на Ливърпул Фабиньо смята, че бившият му съотборник

...
Дефанзивният халф на Ливърпул Фабиньо смята, че бившият му съотборник
Коментари Харесай

Фабиньо: Бих искал Мбапе в Ливърпул, ще вземе Златната топка преди Неймар

Дефанзивният халф на Ливърпул Фабиньо счита, че някогашният му съотборник в Монако Килиан Мбапе по-рано ще завоюва Златната топка от звездата и негов съотборник в ПСЖ – Неймар, и в същото време призна, че желае младият французин да стане негов съотборник в Ливърпул.

След като към този момент завоюва Световното състезание с Франция и три трофеи в Лига 1, Мбапе се утвърди като един от най-големите гении във футбола, пред който следва блестящо бъдеще. Нападателят изпъкна с изявите си от Монако, след което осъществя многомилионен трансфер в ПСЖ и се смята, че ще е неведнъж пъти избиран за най-хубав футболист на планетата.

„ Мбапе ще има Златната топка преди Неймар и бих желал да пристигна в Ливърпул”, сподели отбранителният халф на „ червените” пред френските медии.

„ Нужно е да се признае, че Садио Мане също заслужава този приз. Той е най-хубавият футболист в нашия тим”, довери още №3.

Ливърпул е безапелационен водач в Премиър лийг и е доста покрай това да завоюва 19-ата си купа в историята на Англия, откакто е непобеден в 21 мача и 16 чисти точки пред втория Лестър Сити. „ Логично е да станем първенци, откакто сме най-хубавият тим в света. Да приключим сезона без загуба? Нямаме проекти да падаме. Юрген Клоп е най-хубавият треньор в света”, установи още бразилецът.

Фабиньо разяснява и бъдещо негово завръщане във Франция, откакто интерес към него има точно от ПСЖ. „ Не скърбя, че преди не подписах с ПСЖ. Може и някой ден да се върна в Лига 1. Не съм се свързвал с Реал Мадрид, защото желая да не преставам с триумфите в Ливърпул”, призна още Фабиньо Тавареш.

Полузащитникът разкри, че възобновяване на глезена му върви по проект, откакто не е играл от края на ноември, получавайки контузия при равенството от Шампионска лига против Наполи. „ Глезенът ми се усъвършенства и към този момент започнах да упражнявам. Работя към този момент отново с топката и се усещам добре и обнадежден”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР