Дедрик Боята заяви, че не е целувал съотборника си Марко

...
Дедрик Боята заяви, че не е целувал съотборника си Марко
Коментари Харесай

Боята отрече да е целувал Груич

Дедрик Боята съобщи, че не е целувал съотборника си Марко Груич по време на успеха на Херта над Хофенхайм в събота.

В началните минути на срещата, извоювана от столичани с 3:0, Боята хвана Груич за врата и бе в доста непосредствен контакт с него – нещо, което е строго неразрешено от рекомендациите за обществена отдалеченост в Бундеслигата. Бившият бранител на Селтик и Манчестър Юнайтед призна, че е сбъркал с дейностите си, само че сподели, че е давал единствено тактически инструкции на своя съотборник.

„ Това не беше нито целувка, нито отпразнуване. Извинявам се, че сложих ръцете си върху лицето на Марко. Давах му инструкции за статично състояние. Определено би трябвало да бъдем деликатни поради обстановката. Трябва да приспособяваме метода, по който играем или честваме голове “, написа той в Инстаграм, публикувайки и видео от случая.

Старши треньорът на Херта Бруно Лабадия също се изрече във връзка случилото се в съботния следобяд: „ Надявам се хората да схванат това, което стана. Тестваха негативно шест пъти, най-скорошно през вчерашния ден. Емоциите са също част от спорта “, сподели наставникът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР