Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и

...
Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и
Коментари Харесай

Румънец поема OMV България и веригата бензиностанции

Дечебал Тудор поема поста изпълнителен шеф на ОМV България и застава отпред на направление " Верига бензиностанции " от 21 март 2019 година.

Преди да заеме поста на изпълнителен шеф на OMV България, откакто Петър Величков реши да напусне компанията, Дечебал Тудор е управлявал на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините той е работил интензивно за развиването на компанията на разнообразни управнически позиции - от управител " Автомивки " за района, през изпълнителен шеф и шеф " Верига бензиностанции " в Хърватия и Сърбия, до интернационален управител " Автомивки и артикули за автомобила " в централата на компанията в Австрия.

Оперативната работа на Дечебал Тудор с OMV България стартира още когато той е управител " Автомивки " за района през 2003 година.

" През годините постоянно съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е образец от оперативна позиция в доста връзки. Присъединявам се към една мощна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо равнище на показване и отлична известност в последните 20 години на българския пазар.

След като навлезе в района, OMV промени модела на работа, упованията и условията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и непрекъснатите усъвършенствания, които OMV им предлага, тъй като за нас тяхното задоволство е с най-голям приоритет ", показа Тудор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР