Дебютният филм на известния комик и инфлуенсър Алпер Чочев-Страстите абитуриентски

...
Дебютният филм на известния комик и инфлуенсър Алпер Чочев-Страстите абитуриентски
Коментари Харесай

Алпер Чочев препълни пловдивските кина

Дебютният филм на известния комедиант и инфлуенсър Алпер Чочев- " Страстите абитуриентски " препълни киносалоните в Пловдив. Лентата показва битовия нюанс в специфичната вечер на зрелостниците. Актьорът показа пред " Марица ", че е почнал да прави смешни видеа напълно на смешка, само че с времето това се е трансформирало в негова специалност. Алпер има над 60 хиляди почитатели единствено във Facebook и с всеки ден броят им пораства.

Актьорът показа, че доста от комичните му клипове са без сюжети, безусловно импулсивни и точно това ги прави толкоз занимателни. Един от най-известните му скечове с певицата Диона, се ражда откакто тя му споделя забавни и неловки обстановки от съжителството с гаджето й.

Двамата се срещат на нейно присъединяване с рапъра Димчо и с времето стават близки другари. " Лично за мен тези видеа не са единствено да добивам „ някаква известност “, а ми доставят голямо наслаждение " -сподели комикът. Парадоксално Алпер приключва национална сигурност в строгия режим на военния университет, само че точно там схваща, че е човек на изкуството. 25-годишният гений мечтае да напише разказ и счита да употребява въздействието си като инфлуенсър за значими обществени дела.

Комикът се възхищава на брилянтния артист Димитър Рачков и постоянно черпи ентусиазъм от него. Алпер потвърждава, че даже човек от непретенциозно семейство и без връзки, може да пробие в мечтаната сфера, стига да настойчиво да работи за фантазиите си и да не си отхвърля от тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР