Дебютиращият музикален проект Новините в джаза, начело с популярния тромпетист,

...
Дебютиращият музикален проект Новините в джаза, начело с популярния тромпетист,
Коментари Харесай

Новините в джаза акостира на морския бряг

Дебютиращият музикален план " Новините в джаза ", отпред с известния тромпетист, композитор, аранжор и учител Михаил Йосифов, дебаркира на морския бряг, с цел да показа онлайн първия си студиен албум.
След супер сполучливите концерти в Пловдив и София, идва ред Варна и Бургас да се насладят на прелестното музикално странствуване, наречено " Първа емисия ". Първата морска спирка ще е във Варна на 25 май от 21 ч. в клуб " Ментол ". Следва клуб " Модерен спектакъл " в Бургас на 6 юни от 19,30 ч.
В дните след двата концерта ще се състоят открити уроци в Националното учебно заведение по изкуствата " Добри Христов " във Варна и в Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " в Бургас, надлежно на 26 май и на 7 юни. 
Албумът " Първа емисия ", който включва 11 авторски вокални и инструментални композиции, към този момент може да бъде открит в " Дюкян Меломан " в София, а напълно скоро ще бъде разполагаем и във всички цифрови платформи. По време на концертите дискове също ще може да бъдат купувани.
" Новините в джаза " е надарен, млад септет, управителен от един от най-известните ни джаз музиканти - Мишо Йосифов, в който той събира свои сегашни и някогашни студенти от НМА " Проф. Панчо Владигеров ". 
В креативната работа по албума, както и в концертите за представянето му, като специфичен посетител се включва и високо цененият перкусионист Атанас Попов. Всички събития от турнето са с вход свободен за възпитаници, студенти и украински жители.
Поредицата от концерти на Михаил Йосифов и " Новините в джаза " за представянето на албума " Първа емисия ", както и откритите уроци в учебните заведения, се реализират с финансовата поддръжка на Националния фонд " Култура " по " Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации ".>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР