Дебютиралият през миналия месец Samsung Galaxy A7 вече достигна пазара

...
Дебютиралият през миналия месец Samsung Galaxy A7 вече достигна пазара
Коментари Харесай

Samsung пусна Galaxy A7 с тройна камера в Южна Корея

Дебютиралият през предишния месец Samsung Galaxy A7 към този момент доближи пазара и в Южна Корея. Устройството притегли вниманието най-много с това, че е първият смарт телефон с тройна задна камера.
Припомняме, че в началото софтуерният колос показа устройството в Съединените щати и Индия. Едва в този момент Samsung се насочи и към пазара в родината си.

Цената на устройството в Южна Корея е към $440. Galaxy A7 се предлага още с 6-инчов 1080х2220 пикселова резолюция и AMOLED екран. Процесорът е Exynos 7885, а устройството разполага с 6GB RAM и 128GB вградена памет. С спомагателна карта памет пространството на Galaxy A7 може да доближи 512GB. Батерията е 3300mAh, а операционната система – Android 8.0 Oreo.

Със сигурност обаче тройната задна камера е това, което притегля вниманието. Основната 24-мегапикселова камера е подкрепена от 8-мегапикселов Ultra Wide датчик. Устройството е снабдено и с 5-мегапикселов датчик за дълбочина. Предната камера на устройството също е 24 мегапиксела.

Очаква се скоро Samsung да стане и първият производител, показал на пазара смарт телефон с 4 задни камери. Това ще бъде Galaxy A9, макар че производителят още не е оповестил по кое време устройството ще бъде показано. Най-скорошното събитие на Samsung е планувано за началото на ноември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР