Дебютът на Шон Пен като писател не очарова критиците и

...
Дебютът на Шон Пен като писател не очарова критиците и
Коментари Харесай

Критиката разсипа романа на Шон Пен

Дебютът на Шон Пен като публицист не очарова критиците и те му предложиха да се завърне към актьорската кариера. Първата новела на 57-годишния Шон, озаглавен " Bob Honey Who Just Do Stuff " ( " Боб Хъни, който просто прави неща " ), споделя историята на водопроводчик, трансформирал се в палач. Въпреки, че сюжетът е трилър, в историята Пен прави непрекъснати препратки към настоящата политическа обстановка в света сега: романът да вземем за пример съдържа мнения към сегашния американски президент, разказан като " извънредно незряло 70-годишно момче-мъж ", и придвижването #Аз също, окачествено като " кръстоносен поход на преди малко проходило дете ".
Броени дни след появяването си на книжния пазар романът на Шон Пен заема 89-о място в листата на бестселърите на " Амазон ", а рецензията не пести хулите си. Най-тежка е рецензията на Клеър Фалън от " Хъфингтън пост ", озаглавена " Писателят Шон Пен би трябвало да бъде възпрян ". " Когато споделям, че Боб Хъни припомня за призрачен сън, имам поради, че той е неправилен, противен и ме кара да се потя в смут и ужас ", написа Фалън. Подобна е и присъдата на Марк Атитакис от " Ню Йорк таймс ". " Какво си мисли Шон Пен? Да си пожелаем той в никакъв случай да не се отхвърля от всекидневната си работа. С прозата си Пен очевидно се бори за премия за парадокс ", написа критикът.
Самият артист обаче няма желание да се връща към киното. " Може да бъде ужасно, когато работите с положителни артисти или режисьори и страхотни сюжети. Но дали всичко това има трайна стойност? ", разяснява той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР