Дебютът на футболиста Даниел Златков в смесените бойни изкуства е

...
Дебютът на футболиста Даниел Златков в смесените бойни изкуства е
Коментари Харесай

Дебютът на БГ Роналдо в ММА пред провал


Дебютът на футболиста Даниел Златков в смесените бойни изкуства е пред неуспех часове преди огромната церемония вечер в София. Популярният с прозвището БГ Роналдо бранител в началото трябваше да се бие с тв водещия Атанас Михайлов.

Вчера стана ясно, че той е лежащ болен и това наложи да бъде сменен от артиста Ивайло Захариев. Двамата с БГ Роналдо минаха кантар, след което позираха, с цел да се окаже през днешния ден, че Захариев е получил травма и се отдръпва от багра.

" За да няма спекулации:

Като сериозен експерт трябваше преди малко да взема мъчно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се вършат взаимни отстъпки. След като ме поканиха нощес да заместя Наско, одобрих с наслада и незабавно отидох на подготовка, на сутринта отново.

Преди към час се контузих и не мога да си разреша да работя неразумно. Като експерт считам, че в спорта няма място за непотребен риск и безразсъдни дейности. Отказването ми от мача е почитание към съперника, спорта и професионализма.

Имаше опция да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря метод да се насладя на стойностна борба скоро и ще се приготвя за нея уместно. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които би трябвало да се възстановя ", написа Захариев на формалната си страница във " Facebook ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР