Дебютантът в Националната хокейна лига Лас Вегас победи гостуващия Монреал

...
Дебютантът в Националната хокейна лига Лас Вегас победи гостуващия Монреал
Коментари Харесай

Лас Вегас оглави класирането в НХЛ

Дебютантът в Националната хокейна лига Лас Вегас победи гостуващия Монреал с 6:3 и с 82 точки оглави класирането в постоянния сезон, като измести с точка от върха Тампа Бей.

Райли Смит се отличи с два гола и асистенция, а Брад Хънт, Томаш Ношек, Райън Карпентър и Нейт Смит също вкараха, Жонатан Маршесо добави три асистенции, а вратарят Марк-Андре Флюри парира 30 изстрела за третия следващ триумф на отбора.

Чикаго разгроми гостуващия ВАшингтон със 7:1 и прекъсна серия от осем следващи загуби.

Джонатан Тейвс приключи с гол и две асистенции, а Патрик Кейн, Брендън Саад и Райън Хартман способстваха с по гол и асистенция.

Евгени Малкин се отличи с гол и асистенция и записа 900-ата си точка в НХЛ при триумфа на първенеца Питсбърг с 5:3 над Торонто.

Анти Раанта направи 39 спасявания за първия си "шътаут " за сезона и общо девети в кариерата си, а Аризона завоюва с 1:0 против Едмънтън.
Кристиан Дворжак вкара единствения гол за четвъртата поредна победа на отбора. Еди Лак блокира 48 удара, а Ню Джърси завоюва с 4:3 против Тампа Бей, с цел да смъкна противника от върха в лигата.

Дерик Брасар приключи с гол и две асистенции и оказа помощ на Отава да завоюва против Ню Йорк Рейнджърс с 6:3. Петр Мразек отрази 30 шайби, а Люк Витковски вкара първия си гол в НХЛ, при успеха на Детройт с 3:1 над Нешвил като посетител. Анже Копитар и Майкъл Амадио се разписаха по два пъти, а Лос Анджелис се оправи с 4:2 с Бъфало.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР