Дебют в социалната мрежа направи синът на шеф Иван Манчев

...
Дебют в социалната мрежа направи синът на шеф Иван Манчев
Коментари Харесай

Ето го бебето на шеф Манчев

Дебют в обществената мрежа направи синът на началник Иван Манчев Александър, който се роди на 21 юли, видя първи Hotnews.bg. Бебокът доста наподобява на татко си. С едно изключение-има много повече коса от баща си. Александър пристигна на бял свят във Варна, където майка му Цветомила работи. Наскоро топготвачът я сподели за първи път в своя профил, въпреки че тя страни от светската блъсканица.



Шеф Манчев е татко на две деца от първата си жена Марина, с която споделяха 18 години фамилен живот. Заедно имат щерка Виктория и наследник Христо. Преди време обаче стана ясно, че известният готвач се е разделил с майката на децата си и има нов обич в живота си. Сега двамата се радват и на първа рожба. Цветомила обаче избира да стои надалеч от светлините на прожекторите.

Това стана ясно и на сватбата на водещата и щерка на Митко Цонев – Деси, която ги предложения с Манчев за кумове, само че в последния миг смени половинката на готвача със своя другарка, с цел да не изважда на показ новата обич на водещия на „ Кошмари в кухнята “ и „ Черешката на тортата “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР