Дебора от Стара Загора, която стана жертва на шокиращо насилие,

...
Дебора от Стара Загора, която стана жертва на шокиращо насилие,
Коментари Харесай

Вижте дебютната песен на Дебора от Стара Загора ВИДЕО

Дебора от Стара Загора, която стана жертва на шокиращо принуждение, а ориста ѝ трогна цялата страна, към този момент пусна първата си ария. Тя е в дует с известната изпълнителка Лидия.

Парчето се нарича  " Разбити фантазии ", а премиерата му идва часове преди Нова година. Дебора дебютира на музикалната сцена с помощта на фолк звездата Галин, който протегна ръка към момичето.

Младото момиче от Стара Загора стана жертва на принуждение през юни от 26-годишния Георги Георгиев.

Бившият ѝ другар Георги  бе упрекнат за жесток садизъм против 18-годишнота Дебора. Тя бе обезобразена с макетно ножче - оставена с нарязани ръце, крайници и гърди, а носът й бе строшен. Цялата й коса бе подстригана с машинка.

Случаят стана обществен месец  след закононарушението, предизвиквайки вълна от публично негодувание  и митинги в цялата страна. 

Георгиев към този момент е с повдигнати три обвинявания.

Първото е, че на 26 юни 2023 година, с особена свирепост - посредством нанасяне на удар с пестник в региона на главата и нанасяне с макетен нож на 18 прорезни рани, е предизвикал на потърпевшата междинна телесна щета, която е довела до разстройство на здравето, краткотрайна заплаха за живота и обезобразяване на тялото. За това закононарушение законът планува затвор от 2 до 10 години. Второто обвиняване е за това, че още веднъж на 26 юни е принудил Дебора да претърпи нещо срещу волята ѝ – подстигал е косата ѝ с електрическа машинка. Третото обвиняване е за това, че в интервала април-юни е отправил шест закани за ликвидиране. За това закононарушение се предвиждат до 6 години отнемане от независимост. Към сегашния миг Георги Георгиев е арестуван под стража

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР