Дебора Георгиева от френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" събра

...
Дебора Георгиева от френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" събра
Коментари Харесай

Дебора е най-секси абитуриентката

Дебора Георгиева от френската езикова гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери " събра хиляди позитивни гласове и лайкове с изкусителната си визия. В инстаграм тя е следвана от над 20 000 души, което е връх за страната ни за момиче на нейната възраст, което не е от светските среди, написа "България през днешния ден ".

Дебора пази в тайнственост персоналния си живот и не разкрива дали си има другар, само че непрекъснато е обградена от ухажори, които я "атакуват " онлайн и в интернет пространството.

Голямата пристрастеност на абитуриентката е модата - тя към този момент има няколко фотосесии и това е една от сферите, в които желае да се развива професионално след завършването си. Самата тя споделя, че обича освен да бъде снимана, само че и самата тя да снима, тъй че се изявява чудесно и във фотографията.

В средата на този месец зрелостничката краткотрайно изоставя стилната сцена и фотостудиото и заляга над учебниците като за последно. Красавицата върви на уроци и се готви за кандидатстудентските изпити. Между учебниците тя намира време да върви на фитнес или да тренира у дома, тъй като има вяра, че хубостта не е единствено естествена даденост, само че и би трябвало да се поставят старания за нея.

За триумфа в живота Дебора не разчита единствено на това, с което я е дарила природата. Смята, че с цел да е благополучен, човек би трябвало да приема нови провокации, да реализира задачите си с труд, да бъде предан и потребен за хората към себе си.

Изпращането й във френската гимназия е преди седмица, като тогава залага на къса рокля, с която събира погледите на съучениците си. За бала си е избрала семпла рокля с камъни "Сваровски ".

Абитуриентката блесна през есента на предходната година, когато с блестящо празненство отпразнува 18-ия си рожден ден в пловдивско заведение. На персоналния си празник тя заложи на тъмносиня рокля, закупена от италиански бутик и покрита с хиляди блестящи кристали, с което затвърди мнението, че модата е една от най-големите й пристрастености. Стилист на елегантната й визия била нейната майка, на която постоянно се доверява за сходни събития.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР