Дебатите по искания от опозицията вот на недоверие към кабинета

...
Дебатите по искания от опозицията вот на недоверие към кабинета
Коментари Харесай

Дебати по четвъртия вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“

Дебатите по претенции от опозицията избор на съмнение към кабинета ще се проведат през днешния ден в Народното събрание. Той е за неуспех в областта на околната среда и водите.
Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение към кабинета " Борисов " 3 78 депутати от левицата са се подписали под претекстовете
Същинското гласоподаване обаче няма да бъде през днешния ден – по закон то може да бъде най-малко 24 часа след края на дебатите. Затова гласуването в зала ще е на 29 януари – сряда.

Българска социалистическа партия публично внесе вота на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ в понеделник – 20 януари. Той е за неуспех в областта на околната среда и водите на ръководещите.
Депутатите дефинираха датата, на която ще гласоподават вота на съмнение На днешно съвещание се стигна и до кавги поради приемането на ремонти в закона за горивата
След серия от съвещания на левицата стана ясно, че твърда поддръжка при гласуването в зала ще получат единствено от Движение за права и свободи.

Това е четвъртия избор на съмнение към този кабинет. Предишните три бяха за провали в областта на опазването на здравето, сигурността и корупцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР