Дебатът ни беше много смислен. Имаше експертни предложения. Когато става

...
Дебатът ни беше много смислен. Имаше експертни предложения. Когато става
Коментари Харесай

Караянчева с тежки думи към опозицията след вота на недоверие

Дебатът ни беше доста логичен. Имаше експертни оферти. Когато става дума за политика, опозицията търси да извади дивиденти от рецесията. Правителството работи на терен за решаването на тази рецесия, сподели в изявление за Канал 3 ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева.

"Парламентът не е отказал да бъде дружно с българския народ за решение на проблемите. Всеки избор е късмет за опозицията да забележим какъв брой е готова и какъв брой е мощна. Опозицията сподели, че не е готова. Имаше посетители от Перник на балкона, с цел да се ускори резултата, само че не беше сполучливо ", добави тя.

"Важно е администрацията да работи в синхрон. Понякога от най-ниското равнище се изтърва момента и не се притегля вниманието към министъра, това се е случило в Перник. Трябва да бъдем доста поредни и прецизни в кандидатстването, реализацията и контрола по европроектите.

Когато са издигнати язовирите, тогава е и канализацията. Няма по какъв начин тя да не е остаряла. Не може с магическа пръчка, откакто не е правено години наред ", съобщи Караянчева.

"Народните представители са хората, които могат да оказват надзор, няма смисъл от основаване на спомагателни комисии, ние направляваме активността на министъра. Няма недосегаеми в ГЕРБ, всеки поема моралната и политическата си отговорност като подаде оставка ", показа още тя.

"Работната група за изборите ще има за цел преди изборите да завърши съвещанията и да излезе с общ отчет и да има общо мнение, а тематиките без консенсус ще бъдат вкарани като оферти и гласувани в зала. Трябва да създадем тематиката надпартийна и да има почтени и транспарантни избори и да се борим с корпоративния и купения избор ", сподели още Цвета Караянчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР