Дебат в студиото между представители на управляващите и опозицията. Повод

...
Дебат в студиото между представители на управляващите и опозицията. Повод
Коментари Харесай

И депутатите от ГЕРБ не знаят темата на днешната национална конференция

Дебат в студиото сред представители на ръководещите и опозицията. Повод за разногласието е раздаването на пари от страна на властта. В студиото на bTV бяха Александър Иванов и Румен Гечев. Освен развързаната торбичка обаче тематика бе и мистериозната конференция, която привикват ръководещите. Темата остава загадка.
" Това е първата политическа конференция, която е надълбоко засекретена. Три минути преди конференцията Борисов ще отвори един бял плик и ще разбере каква е тематиката ", разяснява Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

Защо събират редиците на ГЕРБ обаче не знае и депутатът от партията на ръководещите Александър Иванов, който съобщи, че не е осведомен. Не вижда обаче нищо неправилно в националното заседание. Според него това е обикновено събитие от вътрешнополитическия живот на партията.

“Ще има сесия на Народното събрание, когато завърши публичното разискване. Може да се наложи изключителна сесия на парламента”, разяснява той.

Според Румен Гечев предлагането за нарастване на заплатите е политика на суматохата.

“Промяната на заплатите се случва на фона на митинги. Винаги, когато се намира на тясно политически, министър председателят Бойко Борисов “отваря чувала”, изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР