Дебат между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова засега няма да

...
Дебат между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова засега няма да
Коментари Харесай

Няма да има дебат между Фандъкова и Манолова преди балотажа

Дебат сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова към този момент няма да има. ГЕРБ и самостоятелният претендент, подсилен от Българска социалистическа партия, влязоха в спор кой е отказал диспута преди втория тур. Управляващите пък оповестиха, че се притесняват от операции преди втория тур на изборите, съобщи.

След съвещание на изпълнителното бюро от ГЕРБ оповестиха, че чакат „ Костниброд ” 2 в неделя.

„ Имаме данни за по-сериозни идни опити за компрометиране на изборния развой на втори тур в задатък и че ще има опити той да бъде показан като сменен, подкупен, платен,  и така нататък, изключително в София ”, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Отговорът пристигна не от централата на Българска социалистическа партия, а от Мая Манолова. „ Г-жа Фандъкова е цялостен хегемон в ромските квартали. Къде са правоохранителните органи? Те стигнаха до Несебър, само че не стигнаха до „ Филиповци ” и до квартал „ Христо Ботев ”, сподели тя.

От ГЕРБ обявиха, че макар многочислените предложения от разнообразни страни, Мая Манолова е отказала спор с Йорданка Фандъкова, с която е на балотаж за столицата.
„ Г-жо Фандъкова, подготвена съм за спор с Вас. Лице в лице. Без да се криете зад екипи, планове, съветници ”, съобщи Манолова. „ Готова съм за всеки терен, който тя уточни, в това число за Международната галактическа станция в случай че за нея това е безпристрастен терен ”, сподели още тя.-->

„ Ние още в понеделник отправихме апел към българските национални малките екрани, с цел да можем да организираме един спор, който да е с явен правилник. Г-жа Манолова отхвърли дебата ”, сподели Малина Едрева  - ръководител на софийския избирателен щаб на ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР