Dead Can Dance се завръщат с нов албум, посветен изцяло

...
Dead Can Dance се завръщат с нов албум, посветен изцяло
Коментари Харесай

Dead Can Dance пускат нов албум

Dead Can Dance се завръщат с нов албум, отдаден напълно на Дионис, богът на плодородието и виното, който излиза през днешния ден, 2 ноември, 2018 година през PIAS Recordings.
Албумът е разграничен на 7 придвижвания, които включват редица фолклорни принадлежности, вокали, естествени звуци като птичи пой и даже кошери, всеки от които показва друг взор към божествения мит . В основата си митът е ключът към разбирането на най-новия опус на Dead Can Dance.
Върху корицата на албума е изобразена цветна маска, направена и декорирана с обичайна техника за декорация с мъниста на племето Хуичол в Мексико, което се разминава с стилистиката на предходните албуми, защото множеството от тях са по-тъмни цветови палитри, само че несъмнено ни подхожда.

В седемте придвижвания на албума Брандън Пери е инкорпорирал впечатляваща сбирка от екзотични музикални принадлежности - в това число гъдулка, балалайка, духови принадлежности като фюжърите и ацтеките, перкусии… и какво ли още не, до момента в който извънземните вокали на Лиза Джерард вземат участие в 4 от седемте придвижвания на албума. Всяка от частите е разказана в подробност на формалния уеб страница на дуото.
Пери и Джерард стартират турнето си през май месец във Франция, а ние ще ги посрещнем тържествено за уместно закриване на турнето на 30 юли 2019 под откритото небе на Античен Театър Пловдив.
Билети за концерта у нас ще намерите в мрежата на Ticketportal.bg, бензиностанции OMV в цялата страна, билетен център НДК и книжарници Booktrading.
Препоръчва се авансово закупуване на билети, защото количеството към този момент е лимитирано.
Онлайн билети непосредствено от:.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР