Де Ниро заяви в телевизионно интервю, че процесът на импийчмънт

...
Де Ниро заяви в телевизионно интервю, че процесът на импийчмънт
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро отново избухна срещу Тръмп, нарече го фалшив президент

Де Ниро съобщи в телевизионно изявление, че процесът на импийчмънт на Тръмп изисква от него да понесе отговорност, заяви Спутник.

“He’s fake, he’s a loser, he is a genuine loser, ” “And to get somebody who’s real, he says he’s worth three something billion, we don’t even know if he has, he’s just a total huckster, he’s a hustler. ” https://t.co/X1Ndu4414r pic.twitter.com/g1VPmtVA6K
— Robert De Niro (@RobertDeNiroUS) November 10, 2019
Американският артист, притежател на „ Оскар ” Робърт Де Ниро, който е пореден в рецензията си към сегашния президент на Съединени американски щати, в събота още веднъж упрекна Тръмп по отношение на продължаващото следствие за импийчмънт.
" Ако не преминем през това следствие за импийчмънт, ние го оставяме да се измъкне [...] Той е направил нещо неправилно, той би трябвало да заплати за това. Той би трябвало да бъде измамен под отговорност. ", сподели Де Ниро в шоуто Joy Reid на MSNBC в събота сутринта.
Де Ниро, който неведнъж е подлагал на критика Тръмп и неговите политики го разгласи за " подправен президент ".
" Той назовава всичко останало подправено, тъй като знае, че самият той е подправен. ", сподели известният артист и добави, че Тръмп е развалил връзките на Америка с доста страни, отбелязвайки, че Съединени американски щати се нуждаят от президент, който може да поправи " нанесените вреди ".
След това Де Ниро продължи да разгласява в профила си в Twitter  постове против Доналд Тръмп, с цел да продължи своята " безмълвна война ".

Silent war against Trump....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР