De Fuego Orchestra е една от четирите групи в България,

...
De Fuego Orchestra е една от четирите групи в България,
Коментари Харесай

De Fuego Orchestra представи новата си песен Кажи защо

De Fuego Orchestra е една от четирите групи в България, които свирят салса.
Името De Fuego (от испански) значи " от огън ", а самата групировка е основана през 2008 година Идеята идва непринудено измежду другари, а мотивът е да се направи подарък за рожден ден на столичен латино клуб.
В началото групата се подвизава под името Live Band и се състои от петима членове, множеството от които танцьори и другари на аудиторията, пред която се показват. Зарадвани от триумфа си и от бурните позитивни реакции на публиката, групата взема решение да продължи започнатото. За няколко месеца развиват типа и стила си и избират ново име - De Fuego.
Момчетата дефинират стила си като комерсиално латино, бачата и салса, което ги приближава освен до танцуващата публика, а и до хората, които не се занимават с музика и танци. Освен латино шлагери, групата има и свои авторски песни.
В края на април De Fuego Orchestra участваха в радиоконкурса " Пролет 2018 " с най-новата си ария " Кажи за какво ", а от тази седмица тя е част от националната ранглиста БНР Топ 20. Песента е с богато звучене и брас съпровод.
Повече за нея чуйте от фронтмена на De Fuego Димитър Лазаров, с който беседва Веселин Александров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР