DDB Sofia спечели най-много златни отличия на наградите за дигитална

...
DDB Sofia спечели най-много златни отличия на наградите за дигитална
Коментари Харесай

DDB Sofia със 7 златни отличия в IAB Mixx Awards 2017

DDB Sofia завоюва най-вече златни оценки на премиите за цифрова реклама и маркетинг IAB Mixx Awards, които се организираха на 23 ноември в зала Люмиер в НДК.

IAB Mixx Awards е световен конгрес, който награждава най-хубавите решения в цифровия маркетинг. Фестивалът се организира за трети път в България.

Работата на DDB Sofia се отличи измежду 140 поръчки на 40 организации и общо над 70 рекламни акции, осъществени в цифрова среда. Свидетелство за триумфа са 7-те златни награди, които организацията печели с планове за Теленор България, Теленор Унгария, ЕВН и ABSOLUT водка.

Кампаниите на DDB Sofia бяха отличени в категориите Campaign Effectiveness, Engagement, Lead Generation, Mobile and Apps, Rich Media and Display ads, Search Engine Marketing и Branded Content.

„ Наградите са висока оценка за целия екип на DDB Sofia. В последните месеци положихме доста старания, с цел да предлагаме от ден на ден цифрови решения за интегрираните ни акция. Фактът, че имаме 14 финалисти за девет наши сътрудници, демонстрира, че вървим напред “, съобщи Ангел Искрев, Head of Digital, DDB Sofia.

„ Инвестирахме в страхотни гении и сме доста горди с това самопризнание за екипа ни. Споделяме златото с нашите клиенти. Благодарни сме, че техните високи критерии за креативност и взаимното изпитание да открием неоткритото са непрекъсната големина в взаимната ни работа “, сподели Боян Панайотов, Изпълнителен шеф, DDB Sofia.
„ Преди digital-ът беше подкатегория на рекламните услуги. Сега е най-важната платформа за връзка сред марките и хората. Именно по тази причина сме щастливи, че сме отличени в толкоз доста категории “, добави Васил Петраков, Творчески шеф ДДБ София

Победителите в състезанието слагат новите трендове в сектора и се трансформират в пример за достижение в цифровия бизнес на международно равнище.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР