ДБГ формулира първата си цел и тя е, да работи

...
ДБГ формулира първата си цел и тя е, да работи
Коментари Харесай

Зеленогорски: План А е да направим голямо дясноцентристко обединение

ДБГ формулира първата си цел и тя е, да работи за огромно дясноцентристко обединяване, подкрепено и от политически сили, неправителствени организации и от жители. Един огромен блок, не на апаратите, а на жителите, които имат дясна визия за развиването на страната ни като демократична и успяваща България. 

Това сподели на конференция в Плевен Найден Зеленогорски заместник-председател на “Движение България на жителите ”.

Целта ни е да се унищожи монопола на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. България е направила своя цивилизационен избор и той е - участие в Европейски Съюз и НАТО, народна власт, свободен пазар, само че за жалост това, което показват ръководещите в последната година, е блестящо оттегляне от евроатлантическата ни ориентировка. Неадекватността по " случая Скрипал " и снишаването към рецесията в Сирия са доказателства, съобщи Зеленогорски.

Дисбалансът в развиването на обособените региони в страната не може да продължава. Зеленогорски цитира статистика, съгласно която в София Брутният вътрешен продукт на човек от популацията е 28 000 лв., а в най-бедните райони на Север 6 000. За смяна на тази неприятна статистика е належащо и възстановяване на инфраструктурата. Решението е освен с финансиране през еврофондове и от държавния бюджет за създаване и довеждане докрай на стратегически значими обекти като автомагистрала „ Хемус ” и тунелите под Шипка и Петрохан, скоростните пътища София - Видин и Велико Търново - Русе, а и една неизползвана опция – концесионирането, безапелационен бе той.

Възможно е след приключването на българското европредседателство да се поеме към предварителни парламентарни избори, отговори Зеленогорски на въпрос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР