ДБ няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ-СДС, оглавявано

...
ДБ няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ-СДС, оглавявано
Коментари Харесай

Демократична България отказа на Габровски подкрепа за кабинета му

ДБ няма да поддържа държавно управление с мандата на ГЕРБ-СДС, ръководено от Николай Габровски. Това разгласи съпредседателят на дясната групировка Христо Иванов на среща с кандидат-премиера на герберите, която се организира сега в Народното събрание.
Иванов посочи обаче, че в случай че задачата на Габровски да търси политическа поддръжка за собствен кабинет се увенчае с триумф, тогава десницата ще бъде отворена, въпреки и като съпротива, да работи с него по съответни въпроси. По думите му, днешната среща е начало на вероятен диалог за поддръжка по избрани тематики, които са потребни за страната.
Това е първата среща на Николай Габровски от консултациите му за поддръжка на вероятно негово държавно управление. По-късно през днешния ден кандидатът ще беседва с Българска социалистическа партия и БВ. За на следващия ден са планувани срещите му с Политическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Още през днешния ден обаче лидерът на националистите Костадин Костадинов разгласи, че няма да се отзове на поканата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР