Дайшоун Редан ще се превърне в поредният талант, който ще

...
Дайшоун Редан ще се превърне в поредният талант, който ще
Коментари Харесай

Пореден талант сменя Англия с Германия

Дайшоун Редан ще се трансформира в следващият гений, който ще избра да продължи футболното си развиване в Германия, а не в Англия. Младежкият национал на Холандия ще смени екипа на Челси с този на Херта (Берлин), твърди немското издание Кicker и по този метод ще продължи създалата се в последните няколко сезона наклонност млади играчи от Острова да минават в Бундеслигата.

According to Kicker, Hertha Berlin will sign Chelsea's Daishawn Redan on a five year deal. Brilliant move for the capital club who already have Javairo Dilrosun and a host of talented young players at the club. #bsc #hahohe #herthabsc #cfc
— Chaka Simbeye (@chaka_simbeye) July 17, 2019
18-годишният централен нападател е играл само за юношеските тимове на “сините” от Лондон, а кариерата му стартира в Аякс (Амстердам). За дублиращия отбор на Челси Редан има 14 гола в 34 мача, за юношите е отбелязал 9 пъти в 16 дуела за състезание, до момента в който в Младежката Шампионска лига се е разписал 9 пъти в 13 срещи, комбинирайки това достижение с 5 асистенции.

Това ще бъде втори сходен трансфер за берлинския клуб в границите на година. През предишното лято те взеха различен холандски младок от отбор от Премиър лийг - Джавайро Дилросън дойде в клуба от Манчестър Сити и в дебютната си акция изигар 17 мача, отчитайки се с 3 гола и 2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР