Дайнърс клуб България, съвместно с Fibank, разработиха кредитната карта Evolve

...
Дайнърс клуб България, съвместно с Fibank, разработиха кредитната карта Evolve
Коментари Харесай

Дайнърс клуб България с подкрепата на Fibank разработиха кредитната карта от ново поколение Evolve

Дайнърс клуб България, взаимно с Fibank, създадоха кредитната карта Evolve - артикул от ново потомство, съчетаващ в себе си най-хубавите благоприятни условия, предлагани от два международни марката - Diners Club International и Mastercard®. Картата Evolve предлага двойно повече благоприятни условия на своите притежатели.

Evolve е първият артикул, сплотяващ двата международни марката, който съчетава в себе си удобството и сигурността на кредитна карта, клубна принадлежност и нови технологии.

Обединявайки две картови системи в един артикул, притежателят на Evolve разполага с всички благоприятни условия на Diners Club International и Mastercard®, без да е належащо да помни голям брой ПИН кодове, да следи разнообразни предели, извлечения и банкови сметки. Клиентите с кредитни карти Evolve сами могат да изберат кой от двата марката - Diners Club® или Mastercard®, да употребяват при осъществяване на заплащане.



Притежателите на продукта, с изключение на кредитна карта, получават и редица привилегии като: опция за безвъзмезден достъп и консумация до над 800 летищни салона в цялостен свят; присъединяване в cashback програмата на Дайнърс клуб България, която им разрешава възобновяване на 1% от осъществения оборот при търговци; включване във всички наградни стратегии, в това число и Priceless програмата на Mastercard® за помощ при образуване на пътувания и резервации посредством Concierge програма; безвъзмездна застраховка при пътешестване в чужбина и голям брой районни и интернационалните стратегии за отстъпки.

Картата се издава гратис от Дайнърс клуб България и разрешава безконтактни заплащания в търговски обекти в България и чужбина, както и сигурност на заплащанията в интернет посредством изполване на еднократна 3D ключова дума.
Всеки искащ да получи кредитна карта Evolve може да избере една от трите разновидности - MasterCard Classic, Diners Club - Mastercard First Lady Pink и Diners Club - Mastercard First Lady Red.

Новата кредитна карта Evolve бе показана на особено проведено събитие, на което участваха госпожа Ваня Манова - Мениджър на Mastercard за България и Македония, госпожа Севдалина Василева - Изпълнителен шеф и член на УС на Fibank (Първа капиталова банка) и господин Симеон Илиев - Изпълнителен шеф на Дайнърс клуб България.



„ Първа капиталова банка още веднъж затвърди позициите си на водач във финансовите нововъведения на българския пазар. Смятам, че с обединяването на предлаганите услуги от два международни марката като Diners Club International и Mastercard® ще можем да осигурим още по-добро потребителско преживяване на клиентите. “ – съобщи госпожа Севдалина Василева - Изпълнителен шеф на Fibank.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР