Дайде ми пример, в който съм влязал в противоречие с

...
Дайде ми пример, в който съм влязал в противоречие с
Коментари Харесай

Борисов: Нито веднъж не съм застанал срещу решение на президента

Дайде ми образец, в който съм влязал в несъгласие с президента Румен Радев? Нито един път аз не съм застанал против негово решение . Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в изявление за предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.
Нито един път аз не съм отворил тематиката, а вие казвате: " Водите ли война, във ваша полза ли е? " Имам си задоволително работа. Вярно е, че той (Румен Радев - бел. ред.) си харесва доста Българска социалистическа партия, само че това си е негово право, безапелационен бе Борисов, който реагира остро на въпроса на водещия Бойко Василев за връзките му с президента. Аз не искам да се кофронтирам с нито една институция, удостовери Борисов.

Протестира се в цяла Европа и в целия свят. Колкото и първоначално да ми опонираха и да споделяха, че " Борисов се съгласява с всички протестиращи ", ние въз основата на тези митинги и въз основата на разговора с тях изпълнихме всички претенции, те бяха обективни, разяснява недоволството от последните месеци в страната Борисов. Съответно и нещата се успокояваха. Аз по този начин го разбирам митинга - в случай че хората упорстват нещо да се случи през днешния ден, нищо неприятно няма да се преразгледа ситуацията, стана ясно от думите на премиера. По думите му държавното управление няма предпочитание да владеем улицата. Там има други процеси, всеки може да ги изрази. Демокрацията е форма, в която рационалният компромис след избори дава съдружно ръководство. На 100% притежавам ситуацията в ГЕРБ като партия, съобщи министър председателят.
Има няколко работодателски организации, синдикати и всички срещи, които организираме с тях, вземат участие всички. Ние като дясна партия, несъмнено, се стараем да подкрепяме бизнеса във всичките му форми, безапелационен бе министър-председателят.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР