Даяна Ханджиева стана популярна с една от главните роли в

...
Даяна Ханджиева стана популярна с една от главните роли в
Коментари Харесай

Любовна мъка вкара Даяна Ханджиева във „Фермата”

Даяна Ханджиева стана известна с една от основните функции в сериала „ Скъпи наследници”. Свързваха името ѝ с режисьора Ники Илиев, с това на артиста Орлин Павлов, само че истината е, че актрисата още не може изцяло да не помни някогашния си другар Кристиян. Обещаващият баскетболист живее в Съединени американски щати и играе в локален тим, а дистанцията и другите му възгледи за живота го разделили с участничката във „ Фермата”.

След разлъката с някогашния 27-годишната красавица се оказала изправена на житейски кръстопът. Неотдавна кариерата и персоналният ѝ живот вървели по вода, само че след „ Скъпи наследници” предложенията за нови функции секнали, а любовната ѝ връзка се разпаднала. За да се оправи с несполуките, усмихнатата брюнетка почнала да търси корена на проблемите. Тя решила, че би трябвало да преоткрие себе си и да се промени – да загърби огромното си его, желанието за надзор и страхът от промени. Точно тогава продуцентите на предаването „ Фермата” се свързали с нея и Даяна с ненаситност приела да взе участие.

Селският живот не я тормозил въобще, а и се надявала, че ще открие нови другари, за какво не и нова обич. Още със старта на риалити формата илюзионистът и общински консултант от Габрово – Йордан Белев, съумя да завоюва благосклонностите на Ханджиева. Макар че е съществено привързан и даже благоприятен, фокусникът постоянно търси вниманието на актрисата, тя също не е безразлична към него. Докъде ще стигнат връзките им обаче, феновете занапред ще схванат.

Преди да влезе във „ Фермата” Даяна показа, че раздялата с баскетболиста Кристиян е била преломен миг в живота ѝ. Допреди няколко месеца звездата от „ Скъпи наследници” отскачаше постоянно до Съединени американски щати, където някогашният ѝ играе в колежански тим. Разстоянието и несигурността обаче довели до окончателен завършек на връзките им. Актрисата останала без функции, без сериозна работа и без обич. „ Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала доста повече – че ще съм омъжена и ще имам огромни триумфи в кариерата си. Вместо това имам възприятието, че съм стигнала доникъде”, оплака се Ханджиева пред останалите участници във „ Фермата” точно на рождения си ден.

Преди две години интензивно се шушукаше, че актрисата има връзка с Ники Илиев. С него си партнираха в сериала „ Скъпи наследници” и това породи много злословия по техен адрес. Някои даже упрекнаха Даяна, че е причина за развода на режисьора и Саня Илиева. Слуховете обаче бяха попарени, откакто хубавицата сподели гаджето си Кристиян. „ Не съм спала с Ники! Само сътрудници и другари сме!”, безапелационна е риалити звездата. Техни сътрудници обаче се кълнат, че са ги виждали да се целуват на обществено място.
Интересна детайлност е, че Ханджиева не е приключила НАТФИЗ. Тя следва „ Реклама” в Нов български университет. Известно време е работила по специалността си, само че не ѝ харесало, тъй като се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Казва, че актьорската специалност постоянно я е привличала, само че не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от боязън, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в „ Скъпи наследници”, която я направи известна, я избрали без да има тапия за актриса, без да е прочут фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в промишлеността. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

„ Смятах, че не съм се справила на кастинга и по тази причина отпътувах за Съединени американски щати. Когато ми звъннаха да ревизират дали бих се върнала в България, дадоха обещание, че в случай че нещо се провали, ще ми купят противоположен билет, тъй че рискувах. Непрофесионална актриса в основна роля! От малкия екран не са били доста съгласни, тъй като съм непозната. Знаех, че огромна част от актьорите ме подценяват тъкмо тъй като не съм приключила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат функциите. Разбирам ги, само че казусът не бе такъв”, споделяла е брюнетката с ослепителна усмивка.

Даяна няколко пъти е била на студентска бригада с Съединени американски щати и тъкмо там се срещнала с някогашния си Кристиян. В Америка актрисата работила какво ли не, с цел да се устоя – разнасяла пици, дори танцувала в нощен клуб. „ Може би тук би трябвало да уточня, че съм била с облекла и нямаше пилони. Все още има едно закостеняло мислене, че танцьорка в нощен клуб наложително значи да се въртиш полугола, а това не е така”, споделяла е Ханджиева.

Що се отнася до желанията ѝ към мъжете, актрисата споделя, че ги харесва по-високи. „ Харесвам най-вече синеоки и зеленооки мъже, въпреки че най-голямата ми обич беше с тъмни очи. И да са по-високи от мен! В последна сметка обаче не мисля, че има някакви наложителни характерности. Важно е просто да ми харесва като темперамент – да ми е леко с него, да не ме товари с непотребни нелепости, да не ми се сърди”, твърди звездата от „ Фермата”.

Тя се надява след края на формата кариерата ѝ да тръгне нагоре и още веднъж да стартират да я търсят за функции. Театърът не я притегля, само че киното мощно я вълнува и и откровено има вяра, че огромният ѝ пробив занапред следва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР