Даяна Ханджиева стана майка днес. За новината съобщи самата тя,

...
Даяна Ханджиева стана майка днес. За новината съобщи самата тя,
Коментари Харесай

Честито! Най-голямото щастие споходи Даяна Ханджиева

Даяна Ханджиева стана майка през днешния ден. За новината заяви самата тя, поствайки фотоси в обществените мрежи. За разлика от доста звезди, тя сподели, че не е суеверна и на фотосите се вижда и детето.

Даяна Ханджиева и баскетболистът Кристиян Ставрев ще имат момченце, което прави гордия татко благополучен от обстоятелството. Самата актриса написа в профила си, че дребният се е появил на датата на майка си и в месеца на татко си. Двамата са избрали за първородния си наследник името Антони.

 

Даяна Ханджиева благодари на мъжа си, че нито за момент не я е изоставил и е бил неразделно до нея. Тя го поздрави за самообладанието и че не е примрял от неспокойствие. Даяна написа: „ Обичам те, към този момент сме родители, представяш ли си? “ Актрисата изяснява в поста, че раждането се е случило като на филм.

 

Дни преди да роди Даяна Ханджиева реши да предизвика с еротична фотосесия, в която не скри доста от себе си. Коментарите бяха положителни по отношение на идеалната фигура на актрисата за деветия месец от бременността. Някои се пошегуваха, че е можела да роди по време на фотосите, което в действителност се оказа не толкоз надалеч от истината. Изненада бе тази фотосесия, имайки поради, че Ханджиева постоянно е отказвала голи подиуми във филмите, в които взе участие.

 

Източник: 24chasa.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР