Даян Крюгер използва социалните мрежи, за да помоли папараците да

Даян Крюгер използва социалните мрежи, за да помоли папараците да ...

Даян Крюгер помоли да не снимат бебето й след папарашки снимки.


Даян Крюгер използва социалните мрежи, за да помоли папараците да оставят нея и бебето ѝ на мира. 42-годишната актриса стана майка за пръв път в началото на седмицата и бе възмутена от факта, че фотографи вече са успели да щракнат новороденото без нейно съгласие и да го покажат на света.

„Скъпи фенове, не фенове, папараци и всеки с малко съвест. Току-що бяхме тагнати в папарашки снимки с дъщеря ми. Тези снимки са направени без мое съгласие и излагат пред публичността едно беззащитно и невинно бебе. Разбирам, че някои хора искат да видят дъщеря ни, но като родители ние най-много искаме тя да расте в безопасност и да има лично неприкосновено пространство.

Заедно с @bigbaldhead искаме любезно да ви помолим да не споделяте вече пуснатите снимки и да ни помогнете да постигнем целта си. Моля тези, които са качили снимките, да ги свалят.

Поставете се на наше място. Ние сме като всички останали родители, които искат най-доброто за детето си. Благодаря ви за подкрепата“, написа в социалните мрежи звездата.

За бебето все още няма никаква друга информация, освен неговия пол. Таткото е приятелят на звездата Норман Рийдъс, с когото тя е заедно от 2015.

Източник: tialoto.bg