Даян Крюгер е една от най-красивите актриси в световното кино.

...
Даян Крюгер е една от най-красивите актриси в световното кино.
Коментари Харесай

Даян Крюгер изненадва

Даян Крюгер е една от най-красивите актриси в международното кино. В последно време кариерата й се развива повече от добре. Лицето й не се свързва с известни холивудски еднодневки, а с качествено европейско кино. Заедно с най-известния турски режисьор Фатих Акин, тя завоюва Златен глобус за най-хубав чуждоезичен филм за лентата " Без благосклонност " (In The Fade).

 Снимка 333146

Освен с триумфа в Холивуд, Крюгер е щастлива с новата си обич - артиста Норман Рейдус. Двамата направиха своя формален дебют като двойка на церемонията по раздаването на премиите Златен глобус.

 Снимка 333144

На идващия ден актрисата бе видяна да се вози на мотора на гаджето си по улиците на Лос Анджелис. Хубавата Елена беше с уместно за задачата облекло. Само че то шокиращо се разграничава от формалната й визия, а самата Крюгер е изцяло неузнаваема.

 Снимка 333151

Същевременно стана известно, че напролет Даян Крюгер ще пристигна в България. Актрисата ще посети страната ни за първи път, с цел да показа кино лентата на Фатих Акин на 22-рия " София филм фест ".

На кинофестивала в Кан Крюгер беше удостоена с премията за най-хубава актриса за " Без благосклонност ". Лентата на Акин ще бъде показана на галапрожекция след връчването на премиите на СФФ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР