Даян Бъсуел изглежда направи копаене на бившите си партньори от

...
Даян Бъсуел изглежда направи копаене на бившите си партньори от
Коментари Харесай

Звездата на BBC Strictly Come Dancing Даян копае бившите си партньори, докато прави искрена декларация за Боби

Даян Бъсуел наподобява направи копаене на някогашните си сътрудници от Strictly Come Dancing, до момента в който хвалеше Боби Брейзиър.

Актьорът и професионалната танцьорка от EastEnders стигнаха до финала на поредицата от 2023 година дружно с Ели Лийч и Вито Копола и Лейтън Уилямс и Никита Кузмин. Това ще бъде нейният втори край в латино и балното шоу на BBC, откакто стигна до него през 2018 година, когато си партнираше със настоящия си другар Джо Съг.

В противоположен случай тя е била наранена от поредност от ранни излизания. През 2017 година тя и нейният първи звезден сътрудник преподобен Ричард Коулс се разрушиха в шоуто през третата седмица, до момента в който тя напусна през четвъртата седмица както през 2019 година, по този начин и през 2020 година, когато си партнираше с радио DJ Дев Грифин и артиста Макс Джордж с почитание. През 2021 година нейният сътрудник Робърт Уеб трябваше да напусне в четвъртата седмица заради медицински аргументи. Миналата година тя съумя да стигне до Блекпул с Тайлър Уест, само че още веднъж пропусна финала.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР