Давид Яблонски отново тренира наравно със своите съотборници. Бранителят лекуваше

...
Давид Яблонски отново тренира наравно със своите съотборници. Бранителят лекуваше
Коментари Харесай

Нов треньор и Яблонски започнаха с „Левски“

Давид Яблонски още веднъж тренира наедно със своите съотборници. Бранителят лекуваше травма от началото на август. За последно чехът игра при триумфа над „ Ботев “ (Враца) с 2:0, което бе и дебют на новия треньор Славиша Стоянович. Във вторник Яблонски отново стресна словенския експерт, когато се върна в строя на отбора. В средата на заниманието бранителят се строполи на земята и се наложи намесата на медицинския екип. Все отново любимецът на почитателите довърши интензивната подготовка, в която Стоянович акцентира на играта в предни позиции. Участието на снажния футболист против „ Берое “ обаче остава под въпрос.

В заниманието се включи и новият помощник-треньор Небойша Милошевич. Неговото идване на „ Герена “ се забави заради ангажимент към различен клуб от родината му.
„ Със Славиша Стоянович сме работили в няколко тима – изясни 45-годишният експерт пред клубната телевизия. – Философията ни за футбола е сходна. „ Левски “ е клуб, който гони титли, а такива са и моите упоритости. Трябва да стабилизираме тима и да не се задоволяваме с постигнатите резултати. “

Тренировката бе изгледана от изпълнителния шеф Красимир Иванов, основният скаут Кирил Вангелов и клубната легенда Кирил Ивков, както и двадесетина последователи на тима.
Двубоят с „ Берое “ е в събота от 21 часа на стадион „ Георги Аспарухов “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР