Давид Луис разкри, че е говорил със старши треньора на

...
Давид Луис разкри, че е говорил със старши треньора на
Коментари Харесай

Давид Луис преговаря с Бенфика

Давид Луис разкри, че е приказвал със старши треньора на Бенфика Луис Фелипе Виейра по отношение на прочувствено завръщане в португалския гранд това лято. Престоят на бразилеца в Арсенал може да се окаже къс, защото договорът му с лондончани е до края на сезона, а клубът не има намерение да му предлага нов.

Защитникът подписа договор за 12 месеца с алтернатива за удължение с една година, когато мина на " Емиратс " от Челси предишното лято. Той игра постоянно през актуалната акция.

Арсенал има предпочитание да понижи бюджета си за заплати и да подмлади отбора. Мениджърът на " артилеристите " пък желае да стабилизира отбраната, която и този сезон не беше на нужното равнище.

" O sonho de terminar a carreira no Benfica vai estar sempre no meu coração. Se me permitirem, vou cumpri-lo e será um dos momentos mais lindos da minha carreira. Voltar a vestir a camisola do Benfica e entrar no Estádio da Luz vai valer mais que muitos troféus " - David Luiz pic.twitter.com/iK445lxFsO
— Militância Benfiquista (@1904Militancia) May 30, 2020
Бенфика беше първият клуб на Луис в Европа. Бранителят прекара четири години там преди да замине за Лондон през януари 2011 година

" Вече приказвах с Виейра. Ще се случи, в случай че президентът го разреши и почитателите ме желаят назад, съобщи Луис пред португалския вестник " Рекорд ". - Да имам опция да нося тази фланелка още веднъж и да изляза на стадиона коства повече от доста титли. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР